separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

ZBOG NJENOG NASTUPA NASTAO JE HAOS U ŽIRIJU: Valentina Mec dobila peticu, a evo ko je u poslednjem trenutku podigao Leontininu stolicu! (VIDEO)


Talentovana Valentina imala je mnogo bolja izdanja, saglasni su bili članovi stučnog žirija.


Na samom kraju ove večeri članovima žirija "Pinkovih zvezdica - All Stars" i milionima gledalaca TV Pink predstavila se sedamnaestogodišnja Valentina Mec iz Bijeljine. Ona je za svoj večerašnji performans odabrala pesmu "I don't wanna miss a thing" grupe Aerosmith.

Autor: TvPink Printscreen

Već na samom početku nastupa Goca Tržan bila je oduševljena izborom pesme, te je podigla svoju crvenu stolicu, a isto je učinila i Kristina Kija Kockar. Njima su se pridružili i Milan Stanković i Nataša Bekvalac, koja je potom otišla po Leontinu Vukomanović i svojom nogom pritisnula njen zeleni taster, te se i ona brzo podigla. Valentina je dobila svih pet glasova!

Autor: TvPink Printscreen

- Svi smo došli do toga da si podbacila u interpretaciji. Bilo je malo dosadnjikavo, netačno, ali dobila si pet - objasnila je Goca Tržan.

Autor: TvPink Printscreen

- Za mene, ti imaš dobre kvalitete i interpretatorski si jaka. Ova pesma je bila za tebe dosadna, jer nekako ti si energična. Sve ostalo je bilo super - dala je svoj komentar i Leontina Vukomanović, dok joj je Milan Stanković poručio da Valentina mnogo bolje peva nego što je večeras pevala.

Autor: TvPink Printscreen

Pogledajte Valentinin nastup:

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

D. T. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti