AKTUELNO

Članica žirija smatra da bi Irinin nastup mogao biti još bolji ukoliko bi pažnju usmerila i na dodatne segmente svog predstavljanja.

Pod rednim brojem deset večeras se u "Pinkovim zvezdicama - All Stars" predstavila petnaestogodišnja Irina Arsenijević iz Šimanovaca, koja je odabrala baladu Lejdi Gage "Always remember us this way".

Foto: TvPink Printscreen

Već tokom prve strofe članovi žirija komentarisali su njeno izvanredno pevanje, koje su i ovaj put nagradili najvišom ocenom - peticom, posle čega su usledili komentari.

- Kako je to majka rodila da bude tako dobra pevačica, to nije normalno - šokiran je bio Milan Stanković, a izborom pesme i interpretacijom Irene Arsenijević bila je oduševljena i Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

- Ti si je otpevala potpuno svoje, i to mi se sviđa. Svoja si u interpretaciji koja je fantastična. Sjajna si! Imala si težak zadatak večeras i potpuno si ga zadovoljila - rekla je ona.

Foto: TvPink Printscreen

Iako je dala svoj glas, Nataša Bekvalac imala je i određene zamerke na račun Irininog nastupa, zbog čega joj je udelila korisne savete.

Tebi želim da dam jedan savet za budućnost ovog takmičenja - sem dobrog pevanja moraćeš da se pozabaviš i ostalim stvarima na sceni. Ovde ima dece koja mnogo rade na nastupu... Ti si odlučila da ovo bude tako svedeno, ali moram priznati da je meni malo bilo dosadno. Sve mi je uredu, ali si me malo onako... Nisi me zakucala.

Foto: TvPink Printscreen

Irinin nastup pogledajte u nastavku:

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

D. T.

#Irina Arsenijević

#Pinkove zvezdice - All Stars

'