separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

DALA JE SVE OD SEBE! Teodora Marković otpevala baladu Tošeta Proeskog, žiri joj dao peticu, a onda je usledilo OVO! (VIDEO)


Ukazali su takmičarki na greške u večerašnjoj interpretaciji.


Sedma po redu u večerašnjim "Pinkovim zvezdicama - All Stars" predstavila se petnaestogodišnja Teodora Marković iz Vlasotinca, koja je na glamuroznoj sceni TV Pink otpevala emotivnu baladu Tošeta Proeskog "Još uvek sanjam da smo zajedno".

Autor: TvPink Printscreen

Svoje glasove su prve dale Leontina Vukomanović i Goca Tržan, posle kojih se podigla i Nataša Bekvalac, a zatim i Milan Stanković. Ubrzo je zeleni taster pritisnula i Kristina Kija Kockar, a Teodora je dobila svih pet glasova. Ipak, žiri nije bio u potpunosti zadovoljan.

Autor: TvPink Printscreen

- Ne sviđa mi se, mnogo falša, nedosledna i nepotpuna interpretacija - priznala je Goca Tržan, dok je sve što su Leontina, Milan i Kija imali da kažu bilo: "Onako".

Autor: TvPink Printscreen

- Ukupni utisak je onako, tu smo stali i to će biti ukupni utisak i asocijacija svakog ko ovo gleda - dodao je Milan.

Autor: TvPink Printscreen

- Mnogo falševa! Ovog puta, neprepoznatljiv vokal, u smislu tehnike. Ublažila si se, to je dobro, ali je toliko bilo falševa... Ne daj Bože da čuješ šta si uradila u modulaciji. Kao da si nepripremljena - bila je iskrena Leontina.

Žiri je Teodori dao konstruktivne kritike, a kako je ona večeras zvučala poslušajte u nastavku:

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

D. T.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti