AKTUELNO

Sve do poslednjeg trenutka bilo je neizvesno kojom će ocenom biti nagrađen Miličin nastup.

Peta po redu ove večeri milionskoj publici "Pinkovih zvezdica - All Stars" i članovima stručnog žirija predstavila se Milica Ilić, petnaestogodišnja tinejdžerka iz Zaječara. Ona je za svoj večerašnji nastup odabrala hit "Ti me ne voliš" grupe "Negativ".

Foto: TvPink Printscreen

Čim je pustila glas, tri stolice su krenule sa početnih pozicija ka vrhu, kako bi Leontina Vukomanović, Nataša Bekvalac i Milan Stanković mogli od samog početka da isprate njen nastup. Ubrzo im se pridružila i Kristina Kija Kockar, a potom, posle dužeg oklevanja, i Goca Tržan. Milica je na kraju dobila svih pet glasova.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja sam uživao! To je ta doza energije koju ja očekujem od pevača, kada izađe da tako ispraši, što bi se reklo! Uživao sam, meni je ovo bilo vrh. Bez ikakve zamerke za tebe - oduševljen je bio Milan Stanković, a onda se Milici obratila Goca Tržan, koja je do samog kraja nastupa oklevala da li da joj da svoj glas ili ne.

Foto: TvPink Printscreen

- Ne sviđa mi se. Meni se lično zaista nije dopalo... Ali pet je zato što si sjajna pevačica. Imala si energiju, sve je pucalo, samo... Manje je više - iskrena je bila Goca, koja joj je zamerila na načinu pevanja.

Foto: TvPink Printscreen

- Goca je u pravu što se tiče svega toga iskarikiranog, ali opet i Milan je u pravu, jer si stvarno donela neku energiju, držala si tu tenziju. Samo malo poradi na tome, ili ne biraj ovakve pesme - ako misliš da nisi dovoljno rok, onda nećeš moći da izguraš interpretaciju kako treba - posavetovala ju je Leontina Vukomanović.

Pogledajte Miličin nastup:

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

D. T.

#Milica Ilić

#Pinkove zvezdice - All Stars

'