AKTUELNO

Miljenik tinejdžerki se postarao da i ovaj put bez daha ostavi i članove žirija, ali i gledaoce TV Pink!

Posle troje takmičara čiji su nastupi nagrađeni najvišim ocenama, usledio je četvrti po redu nastup u večerašnjim "Pinkovim zvezdicama - All Stars". Žiriju i gledaocima se predstavio Mateja Vukašinović, osamnaestogodišnji tinejdžer iz Beograda, koji je odabrao pesmu "Papaoutai" belgijskog muzičara Stomaja.

Foto: TvPink Printscreen

Iako su članovi žirija očekivali da će na sceni videti Mateju, to se ipak, bar kada je prvi deo pesme u pitanju, nije desilo - umesto Mateje, čiji se glas čuo, na sceni je plesač koji je imitirao pevanje tokom Vukašinovićevog izvođenja ovog svetskog hita.

Foto: TvPink Printscreen

Ubrzo su i Mateju uneli na scenu, i to bukvalno, budući da je ovaj talentovani i svestrani učesnik "Pinkovih zvezdica - All Stars" odlučio da svoj nastup upotpuni tačkama iz zvaničnog video spota ove pesme. Žiri je sve vreme đuskao i bio impresioniran Matejinim performansom, koji je nagrađen čistom peticom!

Foto: TvPink Printscreen

- Izuzetno je teško plesati i pevati ovu pesmu. Bio si fantastičan, mene si toliko ludo zabavio! Lep si kao slika i prava si tinejdž zvezda... Ustvari, sad više nisi tinejdž, sad ulaziš u godine kada bi i devojke trebalo da počnu da vole tvoju muziku. On je sad ozbiljan momak! Top si bio - uputila mu je pohvale Goca Tržan, nakon koje je svoj komentar dao i Milan Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

- Šuri! Uvek on ima neki dobar nastup, ali ovo je sad bilo baš onako slobodno, hrabro, da se ubaci u nešto tako zahtevno i fizički i vokalno. Na visini si zadatka.

- Ti si jedan svestran dečko, vredan - od škole, pevanja, svega što radiš, i drago mi je što motivišeš ostalu decu! Imaju na šta da se ugledaju. Ako me neko pita ko treba da bude broj jedan, uvek kažem da si to ti - iskrena je bila Kristina Kija Kockar.

Foto: TvPink Printscreen

Pogledajte nastup koji je fascinirao sve:

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

D. T.

#Mateja Vukašinović

#Pinkove zvezdice - All Stars

'