AKTUELNO

Toliko si slatka i zabavna, meni su zamalo suze krenule od smejanja. Ovo je bio šou program, rekla je Jelena Tomašević.

I najmlađa takmičarka, čiji su nastup svi sa nestrpljenjem iščekivali, Jovana Radonić iz Novog Sada konačno je zapevala. Jovana je ovoga puta otpevala "Barakudu" od Viktorije i svojom energijom potpuno rastopila članove žirija. Ona je sa svih pet glasova prošla direktno u peti krug.

Foto: YouTube screenshot

Marijana, kako si mi danas nešto jako lepa! Nisam se zaljubila, ovo sam Goci pevala! Jelena i Goca su mi omiljeni žiri - rekla je Jovana.

Foto: YouTube screenshot

- Bože Jovana, kakva si! Pravi pundravac i prelepo si pevala, meni se to jako svidelo. Prava si zvezdičica. Toliko si opuštena, tebi sve ovo pripada. Mnogo sam ponosna na tebe, blago tvojoj mami i tati - rekla je Goca Tržan.

Foto: YouTube screenshot

Jaoj, koliko si blesava. Toliko si slatka i zabavna, meni su zamalo suze krenule od smejanja. Ovo je bio šou program - rekla je Jelena Tomašević.

Foto: YouTube screenshot

- Bravo, Jovana! To je Jovana! Od početka do kraja, to je to skakanje koje sam ja htela. Svaka ti čast! Odlična pesma, odlično ti stoji, ti si se potpuno snašla u njoj. Volim tvoje skakanje, volim tvoj šou program, čista petica, bravo - rekla je Leontina.

Foto: YouTube screenshot

Jovanice mala, ti si jedan mali zemljotres, sve si nas razmrdala i bilo je fantastično - rekao je Sergej Ćetković.

Foto: YouTube screenshot

Autor: J. Vučić

#Jovana Radonić

#Pinkove zvezdice

#Takmičarka

'