AKTUELNO

Na momente je tvoja interpretacija potpuno spektakularna. Kao što je Sergej primetio, onaj kraj, da si celu pesmu tako pevala imala bi čistu peticu, rekla je Leontina.

Sara Simić je takmičarka iz Kraljeva koja se večeras predstavila pesmom Jadranke Stojaković "Čekala sam". Sara je za ovaj nastup dobila četiri glasa žirija i za prolazak dalje će se boriti u baražnom delu emisije.

Foto: YouTube screenshot

Meni se čak i dopalo što si ispala iz matrice i onda si mudro sačekala, slušala, brojala i opet ušla kako treba, bravo za to! To je stvarno bilo super. Ja bih drugi put birao neku pesmu koja ima malo više agresivnosti u sebi, u smislu dinamike, energije. Vidi se da imaš jak i moćan glas i treba da biraš takve pesme - rekao je Sergej Ćektović.

Foto: YouTube screenshot

- Ja sam izabrala da ostanem dole zato što ti prilično vazdušasto pevaš i to izuzetno lepo i lepo te je slušati, ali ovo nije pesma koja se tako peva. Bila si i nesigurna jako na nekoliko mesta. Potrudi se da u baražu izabereš pesmu koja odgovara tvom temperamentu i tvom glasu - rekla je Goca Tržan.

Foto: YouTube screenshot

Na momente je tvoja interpretacija potpuno spektakularna. Kao što je Sergej primetio, onaj kraj, da si celu pesmu tako pevala imala bi čistu peticu. Jedan stih odradiš potpuno pod snagom, pa se onda primiriš ponovo. Sledeći put pokušaj da otpevaš celu pesmu pod celom snagom - rekla je Leontina Vukomanović.

Foto: YouTube screenshot

Autor: J. Vučić

#Pinkove zvezdice

#Sara Simić

#Takmičari

'