separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

SUZE ZA KRAJ: Antonia Gigovska bacila sve u trans! Orio se studio od gromoglasnog aplauza, ERUPCIJA EMOCIJA NA SCENI! (VIDEO)


Petica za kraj!


Antonia Gigovska, devojčica koja dolazi iz glavnog grada Makedonije, večeras je pevala numeru "Writing's on the wall" koju u originalu izvodi engleski pevač Sam Smith. Svoje crvene stolice odmah su podigli Milan Stanković, Kristina Kockar i Goca Tržan, a ubrzo su to učinile i Leontina Vukomanović i Nataša Bekvalac.

Autor: TV Pink Printscreen

Autor: TV Pink Printscreen

Ubija ova mala! Bravo, bre, dete - govorila je Goca Tržan tokom nastupa ove zvezdice.

Antonia je nakon svog nastupa od publike i žirija dobila veliki apaluz, a Milan i Kija su tokom aplaudiranja skočili na noge i tapšali, posle čega je ova zvezdica završila na ivici suza. 

Autor: TV Pink Printscreen

Ti si uvek tačka na 'i'. Ti si svojom energijom i stavom na sceni, ispunila sve. To je suština pevača. Ti si formirani pevač, formirana si devojka... To je jedan od tvojih ogromnih kvaliteta - govorila je Goca Tržan.

Autor: TV Pink Printscreen

Tvoje životno opredeljenje je da budeš šampion. Dobila si dar, sada idi samo napred - rekao je Milan, a Kija je dodala: Meni je čast što te slušam! 

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: S. K.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti