AKTUELNO

Kija poručila Milanu u poslednjim sekundama da podigne stolicu, kako Isidora ne bi dobila tri glasa.

Numeru Olivera Dragojevića "Nocturno" večeras je pevala Isidora Mitić. Zajedno sa ovom zvezdicom na sceni su bile i balerine koje su upotpunile njen scenski nastup. Dok je Ivana pevala, žiri je vodio ozbiljne polemike zbog Isidorinog pevanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

U poslednjim sekundama Isidorinog nastupa podigao se Milan Stanković, nakon što mu je Kristina Kija Kockar rekla da to učini kako Ivana ne bi dobila samo tri, već četiri glasa od žirija.

Treba da se držiš strane muzike. Ti si talentovana, ali si ovu pesmu otpevala u manirima kao da pevaš stranu muziku. Mislim da to nije bilo potrebno. Ja tebe obožavam, zato bih volela da nisi odabrala ovu pesmu. Optevala si je u maniru koji nije svojstven našoj muzici - pričala je Isidori Kija.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Taj ko je radio sa tobom, trebao je da ti pusti ovu pesmu originalnog pevača. Lepo je da ti hoćeš da otpevaš na svoj način, ali ovaj tvoj način bilo je potenciranje jednog tvog elementa. Što kaže Kija, ti u nekim pesmama možeš da otpevaš sve i svašta. U ovoj priči, deco, vama treba malo više mudrosti. Ovo nije tvoj način, ja znam šta je tvoj način - govorila je Leontina.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: S. K.

#Isidora Mitić

'