AKTUELNO

Četvrta petica za večeras.

Uroš Stanković predstavio se publici "Pinkovih zvezdica - all stars" ove večeri pesmom "Wicked game" koju izvodi u originalu Chris Isaak. Uroš dolazi iz Niša i važi za velikog zavodnika.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Stanković je dobio svih pet glasova, a što znači da direktno prolazi u nastavak takmičenja najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice - all stars". Reči hvale za Uroša imali su svi članovi žirija.

Foto: TV Pink Printscreen

Vidiš da možeš bolje, nego prošli put. Ovo večeras je meni bilo vrh! Ja verujem da devojčice padaju pred tobom, jer si ti takav šmeker. Talentovan dečko. Ja sam oduševljena, ovo za mene je večeras bila čista petica. Bebe su se pravile uz ovu pesmu - rekla je Kija i šokirala Leontinu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih pohvalila što je ovo bio potpunu lajv. Ja jako patim što ne znam da sviram nijedan instrument. Osim što si jako talentovan izvođač, ti i sviraš. Odabrao si predivnu ljubavnu pesmu. Otpevao si je tačno i za mene je to dovoljno da se podignem - pričala je Nataša.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: S. K.

#Uroš Stanković

'