AKTUELNO

Još jedna petica za večeras.

Ovog petka publika i žiri uživali su i u nastupu Amne Alajbegović koja dolazi iz Bijeljine i ima 17 godina. Amna je večeras pevala numeru "Wicked games" koju izvodi grupa "The Weeknd".

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Amna se na sceni pojavila u narandžastom duksu zajedno sa plesačima koji su preko svojih lica imali maske. Ova zvezdica dobila je svih pet glasova, a nakon njenog nastupa usledili su komentari stručnog žirija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je bila potpuno drugačija energija i vajb, i to ne može svako da izvede. Meni je drago što si konačno pokazala koliko širok dijapazon imaš svojih glasovnih mogućnosti. Ovde tako prirodno plivaš, a ja sam tvojim večerašnjim pevanjem prezadovoljan - govorio je Milan Stanković.

Foto: TV Pink Printscreen

Uklopljena si bila u pesmu. Pokazala si da svojim glasom možeš da napraviš takve nijanse, što ni pola ovde dece ne može da napravi. Stvarno je bilo bogato, zadivljena sam - rekla je Leontina.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: S. K.

#Amna Alajbegović

'