AKTUELNO

Prva petica za večeras.

Numeru Zdravka Čolića "Kao moja mati" večeras je u "Pinkovim zvezdicama - all stars" pevala Nika Purić, devojčica koja ima deset godina i koja živi u Beogradu. Članovi žirija oduševili su se već u prvim taktovima ove numere, a Milan Stanković je odmah podigao svoju stolicu.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Zajedno sa Nikom, na sceni su bili i mališani koji su svirali violine. Svoje crvene stolice ubrzo su nakon Milana Stankovića, podigle i Goca Tržan, Leontina Vukomanović, Kristina Kija Kockar i Nataša Bekvalac, a ova zvezdica dobila je svih pet glasova i sebi omogućila prolaz u nastavak takmičenja.

Foto: TV Pink Printscreen

Bila si fenomenalna! Moram to da ti kažem. Toliko ste dostojanstveno izgledali. Sve je to bilo jako divno. I ta tvoja diva haljina, sve je bilo divno  - rekla je Goca Tržan.
Ali emotivno, ovo je imalo težinu. Popravila si pevanje. Mislim da si pokazala gde sve možeš da zaplivaš i sad se osloni na to da se trudiš da što više budeš ozbiljna - izjavila je Leontina.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni se jako sviđa što ti radiš na sebi. Ovo mi je večeras bilo jako lepo i prijatno. Sviđa mi se što si izabrala pesmu muškog pevača. Jako si lepo izgledala večeras, lepo ti stoji spuštena kosa i moram da primetim divne violine koje su oko tebe i koje su doprinele dostojanstvenom nastupu večeras - pričala je Nataša Bekvalac.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: S. K.

#Nika Purić

'