AKTUELNO

Mališani se oprostili od svog druga.

I sedmi krug "Pinkovih zvezdica - All stars" je došao do samog kraja, pa se tema "Aktuelni hitovi u poslednjih pet godina" večeras završava.

Foto: TvPink Printscreen

Ove noći, najbolje su bile Tatjana Savatić, Ljiljana Plavšić i Antonia Gigovska, koje su dobile svih pet glasova i direktno su se plasirale u naredni krug takmičenja.

Foto: TvPink Printscreen

Četvorke i trojke ovoga puta dobili su Mateja Vukašinović, Nika Purić, Petar Bulatović, Žarko Pribaković, Dunja Jeličić i Uroš Stanković koji su se našli u baražu. Žiri je otišao u staklenu sobu kako bi odlučio ko će od ovih šest takmičara napustiti "Pinkove zvezdice - All stars".

Foto: TvPink Printscreen

Posle dugog razmišljanja i većanja, na samom kraju u trci za izbacivanja ostali su Uroš i Petar, a takmičenje je večeras napustio Petar Bulatović.

Ne sumnjam ja da će se i on ponovo vratiti, ovaj šou je pun iznenađenja i vi ste stvarno svi talentovani. Kao što smo videli volimo da dajemo šansu i vidimo druga izdanja svih vas. Ja nemam tužne emocije, već sa osmehom gledam na sledeće krugove. Uzbuđenje je sve veće. Dobrodošao si ovde koliko već u sledećem krugu - rekla je Leontina Vukomanović za sam kraj emisije, dok su se zvezdice pozdravljale sa Petrom.

Foto: TvPink Printscreen

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Pinkove zvezdice - All Stars

'