AKTUELNO

Malo mu je falilo da sve bude fantastično.

Pretposlednji ove večeri na veliku scenu "Pinkovih zvezdica - All stars" izašao je Uroš Stanković. On je izveo jedan od najvećih hitova u poslednjih pet godina "Despacito", koji u originalu pevaju Luis Fonsi i Dedi Džejk.

Foto: TvPink Printscreen

Tokom ovog nastupa sve je prštalo od energije i letnjeg ritma, što je razmrdalo i publiku, ali i žiri. Ipak, nisu svi bili baš tako oduševljeni, pa je svoju stolicu spustila Leontina Vukomanović.

Vidi se da se ti, Mateja i Žarko, greškice su kod vas dovele do četvorke. Nije "pakito" nego "pokito". Znala sam da će pevati ovo i rekla sam mu "Možeš da pevaš šta hoćeš mi to ništa ne razumemo". U istom si rangu večeras kao njih dvojica, ali si bio veoma kul - navela je Kristina Kija Kockar.

Foto: TvPink Printscreen

Meni je smetalo što on viče iz petnih žila. Ovo bi trebalo da bude malo zavodljivo. Furaš taj neki pun glas, punim plućima. Promašio si temu estetski - rekla je Leontina Vukomanović.

Foto: TvPink Printscreen

Meni si bio sladak, ali si četvorka realno - navela je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Ukoliko ste propustili da pogledate ceo nastup to možete učiniti u snimcu koji sledi.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Pinkove zvezdice - All Stars

#Uroš Stanković

'