AKTUELNO

Pokušala je da proba nešto drugačije.

Sedma po redu ove noći nastupila je Dunja Jeličić koja je izvela pesmu "Work", veliki hit Rijane, a ovo je bio njen odgovor na ovonedeljni zadatak "Aktuelni hitovi u poslednjih pet godina".

Foto: TvPink Printscreen

Ipak, žiriju se nije dopala ova interpretacija, pa su svoje stolice spustili i Kristina Kija Kockar, ali i Marko Kon.

Od Dunje smo prosto navikli na više. Slušam i pokušavam da shvatim zašto Dunja šeta u intonaciji, a onda slušam matricu i shvatim da nema za šta da se uhvati, nema vođicu. Ova pesma može da zvuči dobro samo kad je besprekorno precizno. Ustvari ovo je ozbiljna koska. Nijedan od tvojih uobičajnih kvaliteta nismo mogli da čujemo u ovoj pesmi. Svela si se na jednu ritmičnost i morala si da budeš intonativno kao žilet, a nisi bila - naveo je Marko Kon.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam u šoku. Ja sam se spustila, nisam na ovo navikla. Ona je jedan od mojih favorita, a osećala sam se kao da je tebi neprijatno kada si pevala ovu pesmu. Baš sam u šoku zato što si ti jedno čudo od deteta. Ali morala sam da budem realna, ne može ovo da bude četvorka kao ona druga deca koja su dobila četvorke - navela je Kristina Kija Kockar.

Foto: TvPink Printscreen

Ako ti neprijatelj bira pesmu za takmičenje ovo će ti izabrati. Neću sad da joj stajem na muku. Stvarno izabrala si potpuno pogrešnu pesmu. Baš mi je žao. Gledala sam te i imala sam utisak da ti nisi zadovoljna sobom. Ono što emituješ mi to primamo - rekla je Nataša Bekvalac.

Foto: TvPink Printscreen

Ovaj nastup pogledajte u narednom snimku.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Dunja Jeličić

#Pinkove zvezdice - All Stars

'