AKTUELNO

Ona je pokazala kako izgleda nastup bez greške.

Četvrta po redu ove večeri na veliku scenu "Pinkovih zvezdica - All stars" izašla je Tatjana Savatić koja je u okviru ovonedeljnog zadatka "Aktuelni hitovi u poslednjih pet godina" izvela pesmu "Human" popularnog sastava Rag'n'Bone Man.

Foto: TvPink Printscreen

Tatjana je tokom nastupa promenila mnogo odevnih kombinacija i pokazala kako izgleda život jednog čoveka od bebe, pa sve do duboke starosti, što je potpuno raspametilo žiri. Petočlani sastav je bio na ivici suza, a ova zvezdica je sasvim zasluženo dobila svih pet glasova.

Drago mi je što sam se odmah podigla, oni su čuli greške u prvoj strofi, ali to je zato što su te devojčice presvlačile i malo te cimale. Ali ti si posle to odvalila pevački, greške su zbog nastupa i ja ću to zanemariti. Priča je savršena, od bebe, pa do bake. Potpuno se uklapa u ceo tekst. Emocija koju si iznela na pravi način, jako mi se sviđa, sva sam se naježila - rekla je Kristina Kija Kockar.

Foto: TvPink Printscreen

Nisi ti si samo čovek, ti si jedan mali znalac, genijalac, znaš sve, kao matora. Potpuno se služiš pevačkim trikovima. Vladaš svojim glasom, neverovatno nijansiraš u ovoj pesmi, ti tako mala. Iskreno sam oduševljena i želim ti svu sreću - navela je Leontina Vukomanović.

Foto: TvPink Printscreen

Manje je više, ideja je suština cele priče. Počela si traljavo intonativno, ali ovo je nastup gde nemamo vatre, konfete, nema ništa, a svi smo se naježili od glave do pete. One sekunde kad sam se podigla, oči su mi bile ovolike i prošla me jeza celu, zato što tvoj izraz lica dok pevaš je tako bolan i tako smislen i tako povezan sa ovom pesmom, ti si jedan mali umetnik. Izuzetno mi je drago da sam imala priliku da te upoznam jer ja volim neobičnu decu, koja imaju viziju toga kako njihov svet treba da izgleda - rekla je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Pinkove zvezdice - All Stars

#Tatjana Savatić

'