AKTUELNO

Udobno se smestite i uživajte.

Devetoro najtalentovanijih mališana iz zemlje i regiona, "Pinkove zvezdice - All stars" potpuno su spremne da večeras zablistaju u punom sjaju. Ovo je poslednja emisija sedmog kruga, u kojoj se takmičari predstavljaju kroz temu "Aktuelni hitovi u poslednjih pet godina".

Foto: TvPink Printscreen

Mateja Vukašinović, Nika Purić, Petar Bulatović, Tatjana Savatić, Žarko Pribaković, Ljiljana Plavšić, Dunja Jeličić, Uroš Stanković i Antonia Gigovska i ovog petka daće sve od sebe da oduševe žiri i gledaoce i plasiraju se u naredni krug.

Žiri je ovoga puta u malo izmenjenom sastavu, pa će u stolici Milana Stankovića večeras sedeti Marko Kon, dok Goca Tržan, Nataša Bekvalac, Kristina Kija Kockar i Leontina Vukomanović nisu menjale svoje dobro poznate lokacije.

Foto: TvPink Printscreen

Vaš domaćin u ovoj noći punoj smeha, emocije, ali i poneke suze biće, kao i do sada, uvek nasmejana Marijana Mićić.

Foto: TvPink Printscreen

Najgledanije dečije muzičko takmičenje "Pinkove zvezdice - All stars" upravo je počelo na TV Pink, zato se udobno smestite ispred vaših malih ekrana i uživajte u noći punoj magije.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Pinkove zvezdice - All Stars

'