AKTUELNO

Oduševljeni su njom!

Poslednji nastup u prvoj emisiji sedmog kruga "Pinkovih zvezdica - All Stars" večeras je imala Valentina Mec. Ona je u novoj temi, gde takmičari pevaju aktuelne hitove u poslednjih pet godina, odlučila da se predstavi numerom "Hey mama" koju u originalu izvodi Niki Minaž.

Foto: TvPink Printscreen

Za svoj performans i sam kraj takmičarskog dela emisije, Valentina je dobila svih pet glasova žirija. Iako su imali neke sitne zamerke, svi su bili saglasni u tome da je bila fenomenalna.

Foto: TvPink Printscreen

Meni je ovo zaslužena petica. Kao nova Tara. Čak si se više snašla u tim rep delovima nego u onome na šta smo već navikli od tebe, kada pustiš svoj glas. Oduševila sam se, pogotovo pred kraj deo, kada si šmekerski odrepovala - rekla je Kija.

Foto: TvPink Printscreen

Ti nisi pevala svoj najbolji nastup u životu, ali imala si energiju, dolazilo je to iz tebe, nije pesma bila najbitnija, ti si bila, nisam ni videla igrače iza tebe, a to je važno - rekla je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam sve sigurnija da ti izrastaš u ozbiljnog performera. Snalaziš se u svakom žanru, a ovo je novina kad si ti u pitanju. I ono što je Goca rekla, igrači su bili super, ali ništa nije moglo da mi odvuče pažnju od tebe. To je znak da ćeš ti biti zvezda - rekla je Nataša.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledao Valentinin nastup pogledajte u nastavku.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: N. Vujčić

#Pinkove zvezdice - All Stars

#Valentina Mec

'