AKTUELNO

Žestoko se borila za njega!

Pretposlednji takmičar u večerašnjoj emisiji "Pinkove zvezdice - All Stars" bio je Sergej Pajić. Na početku novog kruga, kada takmičari pevaju aktuelne hitove koji su nastali u poslednjih pet godina, Sergej je odlučio da se predstavi numerom "Ego" Milana Stankovića.

Foto: TvPink Printscreen

On je za svoj nastup dobio samo tri glasa žirija, koji nije bio previše zadovoljan njegovim celokupnim performansom, iako su se dobro zabavili. Nataši Bekvalac je Sergej veoma drag, te je, kako bi naterala Gocu Tržan da se podigne, ustala sa stolice i nogom pritisnula njen taster.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Ne znam da li se iko borio za tebe kao ja danas! One ne razumeju moderno, one su tetke, imaju nešto protiv nas modernih i mladih - rekla je Nataša kroz smeh.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam na poziciji Milana Stankovića i ja se dižem na pesme Milana Stankovića i pozdravljamo Milana Stankovića i volim kad Sergej peva Milanove petice i sve je petica - rekao je Marko Kon.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledao Sergejev nastup pogledajte u nastavku.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: N. Vujčić

#Pinkove zvezdice - All Stars

#Sergej Pajić

'