AKTUELNO

Pokazala se u novom svetlu!

Tačno na polovini večerašnje emisije usledio je peti po redu nastup za koji je bila zadužena. Irina Arsenijević. Ona je izvela nekoliko pesama od raznih izvođača - Demi Lovato, Niki Minaž i Tejlor Svift. Ona se potrudila da za svaku pesmu ima drugačiji stajling i nastup, što je sve oduševilo.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, žiri ipak nije želeo da je pošalje direktno u osmi krug, pa je i Irina dobila četiri stolice, a jedino se nije podigla Goca Tržan, koja je bila vidno iznervirana.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je sve vreme u falšu. Bejbi, mi volimo kako ti pevaš ne zato što pevaš visoko, jer tu zvuči predivno. Ne insistiraj toliko na visini jer je ona lepa kad ima smisla pa dođeš do tog vrhunskog momenta, a ovde si sve vreme treperila nagore i sve vreme si u neprijatnom falšu. Bravo, rispekt za visinu, ali ne zvuči lepo, a ti si pevačica koja ne peva tako - rekla je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

Nekada je manje stvarno više. Kada imaš mogućnost da imaš mikrofon, publiku ispred sebe onda vijaj u te visine i pevaj kao anđeo. Sad si htela da se prikažeš drugačije, a na to mi nismo navikli od tebe - rekla je Nataša.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledao Irinin nastup pogledajte u nastavku.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: N. Vujčić

#Irina Arsenijević

#Pinkove zvezdice - All Stars

'