AKTUELNO

Njoj nemaju šta da zamere!

Ovu fantastičnu noć u kojoj su se "Pinkove zvezdice - All stars" predstavljale kroz zadatak "Narodna muzika" zatvorila je Antonia Gigovska. Ona je briljirala kroz pesmu "Ako zgrešim neka izgorim" koju u originalu izvodi Karolina Gočeva.

Foto: TvPink Printscreen

Antonia je ostavila sve bez daha, te je žiri imao samo reči hvale za nju, pa je ona, sasvim očekivano, dobila svih pet glasova.

Bravo Antonia. Šta da ti kažem? Kako vladaš glasom, kako koristiš dobro glas za to. Hajde, hvalite je vi - naveo je Marko Kon.

Foto: TvPink Printscreen

Sve je zvučalo utegnuto kao na snimku, kao da imaš kompresor za kontrolu pa ti sve zvuči jednakog volumena, to je nestvarno kad te slušamo. Da te ne gledamo možda bi ova pesma bila dosadna, jer je sve isto. Ali jednostavno je prijalo, ti si vrhunski pevač, nigde nisi skliznula. Tvoj način interpretacije nije bio narodnjački, ali bravo, bravo, bravo. Možda ova pesma nije ni dorasla tvojoj interpretaciji - rekla je Leontina Vukomanović.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledao nastup ove takmičarke pogledajte u nastavku ovog teksta.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Antonia Gigovska

#Pinkove zvezdice - All Stars

'