AKTUELNO

Malo joj je falilo za čistu peticu.

Sara Simić predstavila se pesmom "Ako treba, mogu to" koju izvodi Verica Šerifović. To je bio njen odgovor na ovonedeljni zadatak "Narodna muzika", a već od naredne nedelje "Pinkove zvezice - All stars" će imati novi izazov.

Foto: TvPink Printscreen

Uprkos tome što je publika bila oduševljena njenim nastupom, žiri nije bio zadovoljan, a svoju stolicu nije podigla Goca Tržan.

Saro, ovo je mnogo teška pesma, teška i emotivna i mislim da nisi dorasla ovakvoj pesmi. Tvoja energija i tvoj glas... Ti si jedna mala nevina, naivna devojčica da bi pevala "Ne daj Bože praznu kuću". To može da peva žena koja je prošla nešto poput mene i Nataše, koja ima životno iskustvo. Nisi dotakla ono što je trebalo da dotakneš ovom pesmom. Žao mi je što je ovo četvorka, izabrala si odličnu pesmu ali ne u skladu sa tvojim godinama i tvojim glasom - rekla je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Slažem se sa ovim što je Goca rekla. Pa i pored životnog iskustva, ne bih smela da taknem ovu pesmu ni u ludilu. Mislim da nisi smela da je takneš ni ti, a kad si se već dotakla, to je lepo, ali ti imaš malo godinica - navela je Nataša Bekvalac.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledao ovaj nastup pogledajte u snimku koji sledi.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Pinkove zvezdice - All Stars

#Sara Simić

'