AKTUELNO

Potpuno uživao u ovom performansu.

Petar Bulatović nastupao je večeras u "Pinkovim zvezdicama - All stars" treći po redu. On je kao odgovor na zadatak "Narodna pesma" odabrao pesmu "Ti si žena koju ludo volim" koju u originalu izvodi Savo Radusinović.

Foto: TvPink Printscreen

On je pokazao raskošan vokal, ali i neverovatnu emociju kroz ove stihove, ali žiri nije bio u potpunosti zadovoljan, a svoju stolicu nije podigla Goca Tržan. Iako je publika tokom celog nastupa skandirala i pevala uglas sa Petrom, žiri je ipak odlučio da ne dobije svih pet stolica.

Publika tebe obožava, ti si miljenik ovde. Ja obožavam ovu pesmu, ima neku energiju, baš je onako za kafane. Nije bilo baš za peticu, nego za neku jaku četvorku. Ti si, Petre, stvarno jedan presladak dečko, imaš harizmu, imaš iks faktor, publika te voli i to je ono što je najvažnije. Šta god da bude iz ovog takmičenja ne sumnjam da ćeš ti zablistati jednog dana na javnoj sceni - rekla je Kristina Kija Kockar.

Foto: TvPink Printscreen

Ti baš voliš narodnu muziku, ja to osetim i glasam za iskrenost kada je tvoja izvedba u pitanju, zato što osećam da ti jako voliš ovu muziku i mogu da garantujem da ćeš se ovom muzikom i baviti. Ja podržavam želju i jako si elegantan večeras. Mislim da si samo malo izgoreo u želji da se prikažeš, ja sam ti poverovala, meni je ovo bilo iskreno i bilo mi je lepo, stvarno - navela je Nataša Bekvalac.

Foto: TvPink Printscreen

Kompletan nastup ove talentovane zvezdice pogledajte u nastavku ovog teksta.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Petar Bulatović

#Pinkove zvezdice - All Stars

'