AKTUELNO

I ona se večeras našla u baražu.

U drugoj emisiji šestog kruga muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice - All stars" kada je tema narodna muzika, Ivana Dimkovski zapevala je pesmu Gordane Goce Stojićević "Zagrli me ti".

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ona svojim nastupom nije oduševila sve članove stručnog žirija, zbog čega je završila u baražu zajedno sa Darijom Vračević, Davidom Markovićem i Igorom Lazarevićem. Ivana je dobila četiri glasa, jer svoju stolicu nije podigla Leontina Vukomanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je ovo bilo mlako. Nažalost, izabrala si pesmu koja na samom ulasku ima nizak početak. Bilo je sve tako ravna linija i ovaj ritam doprinosi toj ravnoj liniji. Imaš i problem sa tim monotonim izvođenjem, ovo nije bilo za peticu - govorila je Leontina.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da je u muzici i generalno, najgore kada si u fazonu: "Pa, okej". Ili budi ono da bole uši od tebe. Ostavi neki utisak. Ti si dobar pevač, ali ovo nije pesma koja dozvoljava da budeš dosadna. Bila si dosadna u ovoj pesmi. Svaka fraza ti je bila ista - rekla je Goca Tržan.

PROČITAJTE: PONOS TV PINK: Roko Blažević posle trijumfa u Pinkovim zvezdicama odlazi na Evroviziju! (VIDEO)

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: S. K.

#Ivana Dimkovski

'