AKTUELNO

Nisu se svi članovi žirija složili sa Milanom Stankovićem.

Igor Lazarević predstavio se gledaocima, publici u studiju i žiriju "Pinkovih zvezdica - All stars" ovoga petka numerom "Dva smo sveta različita" koju je otpevao u originalu Toma Zdravković.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovaj takmičar, kada je tema narodna muzika, dobio je četiri glasa, zbog čega se večeras našao u baražu sa još nekoliko svojih drugara.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

On je ovde uneo potpuno drugi urkas. Ovo je meni bila ultra zanimljiva kombinacija. Nekako ti ovo stoji, baš mi se svidelo. Imaš svoje ukrase i donosiš ih na svoj način - pričao je Milan Igoru.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogo je bilo metiljavo pevanje i imalo je mnogo netačnosti, što je bilo jako čudno u ovoj pesmi. Ne znam da li ti je pesma niska ili ti ovo ne umeš, zato i jeste četiri - rekla je Goca.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

PROČITAJTE: MILAN I GOCA ZARATILI U PINKOVIM ZVEZDICAMA-ALL STARS! Veče narodne muzike donosi sukobe među članovima žirija! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Igor Lazarević

'