AKTUELNO

Svoju stolicu prva je podigla Goca Tržan.

Prvu peticu večeras dobio je Nikola Milenković, nakon što su svoje crvene stolice podigli svi članovi stručnog žirija. Nikola je ovoga puta u "Pinkovim zvezdicama - All stars" zapevao pesmu "Pukni zoro" koju u originalu peva Magnifiko.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Svoju stolicu prvo je podigla Goca Tržan, koja je nakon nastupa nahvalila Nikolu, kao što su to učinile i ostale njene kolege u sastavu Kristina Kockar, Milan Stanković, Nataša Bekvalac i Leontina Vukomanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikola je moj ljubimac i baš volim njegov vokal. Ti imaš manir pevanja strane muzike, pa malo manje puštaš vazduh i glas i zbog toga nismo imali merak na tim nekim delovima. Mora da se čuje, ali meni se dopalo - rekla je Goca Tržan.

Foto: TV Pink Printscreen

Poslušaj šta si uradio na strofama. Bilo je jezivo! Ne peva se ova pesma tako, ali s druge strane imao si jako lepe ukrase, međutim ni u njima nisi imao života, ali je bolje nego prethodna dva takmičara - rekla je Leontina Vukomanović.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

PROČITAJTE: OVAJ SNIMAK POSTAO JE HIT NA INSTAGRAMU! Poslušajte kako Sergej Pajić sa mlađom sestrom peva novu pesmu Milana Stankovića! (VIDEO)

Autor: S. Kuvekalović

#Nikola Milenković

'