AKTUELNO

Dobio četiri glasa.

Numeru Dženana Lončarevića "Piješ sine" ove večeri odlučio je da zapeva David Marković, koji se na velikoj sceni "Pinkovih zvezdica - All stars" pojavio sa plesačicama. Nastup je započeo tako što je sedeo za kafanskim stolom i pevao, dok su oko njega bile flaše kako bi dočarao velikog boema.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

David je, kao i Darija Vračević koja je pevala pre njega, dobio četiri glasa. Svoju stolicu nije podigao Milan Stanković koji je izjavio kako ga nije preterano dotakao nastup ovog takmičara.

Ništa mene nije ovde dotaklo. Ova pesma liči na milion tih starih pesama. Nekako nije ubedljiva - rekao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja znam da ti imaš tu emociju, koju mi nismo osetli danas. Stvarno, kolege su ti sve rekle. Stvarno, nema opravdanja. Navikli smo na tebe na emociju i dobro pevanje, a danas si bio mlak - rekla je Nataša Bekvalac.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE: OVAJ SNIMAK POSTAO JE HIT NA INSTAGRAMU! Poslušajte kako Sergej Pajić sa mlađom sestrom peva novu pesmu Milana Stankovića! (VIDEO)

Foto: TV Pink Printscreen

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: S. K.

#David Marković

'