AKTUELNO

Atmosfera je dostigla vrhunac tokom njenog nastupa.

Ovu fantastičnu, boemsku noć, u kojoj su "Pinkove zvezdice - All stars" pevale najveće hitove narodne muzike zatvorila je Valentina Mec. Ona je otpevala pesmu "A tebe nema" Zorice Brunclik i završila ovu emisiju na najbolji mogući način.

Foto: TvPink Printscreen

Valentina je pesmu bez koje se ne može zamisliti nijedno slavlje, otpevala perfektno i zadivila petočlani žiri, koji ju je nagradio sa svih pet stolica.

Najlepše i najbolje za kraj! Ovo je za moj ukus, a ti se meni jako sviđaš. Ovo je najkompletnije bilo. Upakovala si ovu pesmu u 2019. godinu. Ne znam da li si mi lepša ili si mi lepše pevala, a to je tako retko, da je neko tako lep, a da tako lepo peva. Ti si komplet, paketić, bombonica, Zvončica, sve najlepše - rekla je Nataša Bekvalac.

Foto: TvPink Printscreen

Nema tu šta pametno da se doda, raspametila si nas. Savršeno pevaš, savršeno izgledaš, svi su osuševljeni tobom. Uživaj u tome i ostani tako lepa - naveo je Milan Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledao Valentinin nastup pogledajte u snimku koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Pinkove zvezdice - All Stars

#Valentina Mec

'