AKTUELNO

Dirnula je sve!

"Pinkove zvezdice - All stars" od ove nedelje imaju novu temu - Narodna muzika. Evergrin koji je probudio najdublje emocije kako kod žirija tako i kod publike "Vidovdan" Gordane Lazarević, ove noći smo čuli u interpretacije Irine Arsenijević.

Foto: TvPink Printscreen

Irina je pokazala svoj raskošni glas u punom sjaju, a žiri nije izdržao, pa je tokom njenog nastupa bilo čak i suza. Ovoga puta, zaplakala je Leontina Vukomanović.

Ovo je dete koje je pevalo svašta i u svemu je da ti pamet stane, dah si nam oduzela. Divno je što si izabrala ovu pesmu. Ovo je jedna himnična pesma. Svaki put kada je čujem naježi mi se svaka pora na telu. Mnogo je lepo što si pevala ovu pesmu da nas podsetiš na to ko smo i šta smo. Pevala si je savršeno - rekla je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Ja o tvom pevanju neću reći ni reč jer reči nemam za pevanje. Mene su fascinirale dve stvari. Prvo sam primetila koliko si emotivno odgovorila, nije bilo mesta osmehu, ti si ostala stabilna, čak i posle fenomenalnog ukrasa kad smo svi popadali u nesvest, ostala si takva kakva treba da budeš. Mene si oborila s nogu - navela je Nataša Bekvalac.

Foto: TvPink Printscreen

Neverovatna plemenitost u tvom glasu od početka do kraja i jedna čista energija. Sve je bilo stabilno, na svom mestu, ali ta nadahnuta interpretacija, sa sugestivnim izgovaranjem, zanačaj koji daješ svakoj reči koju pevaš, naročito u poslednjoj strofi. Možda nisi ni svesna tih detalja. Ovo više nije ni narodna pesma, to je jedna umetnička slika - rekla je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

Ukoliko ste propustili da pogledate ovaj besprekoran nastup Irine Arsenijević, to možete učiniti u snimku koji sledi.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Irina Arsenijević

#Pinkove zvezdice - All Stars

'