AKTUELNO

Odlično se snašao u ovom žanru.

Drugi po redu, ove večeri u kojoj je tema "Narodna muzika", na veliku scenu "Pinkovih zvezdica - All stars" izašao je Tomislav Milovanović i otpevao pesmu "Pesme moje" Tome Zdravkovića.

Foto: TvPink Printscreen

Uprkos sjajnoj reakciji publike i kafanskoj atmosferi na stejdžu, žiri nije bio u potpunosti zadovoljan, te je Toma dobio četiri stolice, pa će se o njegovom nastavku takmičenja odlučivati na samom kraju emisije. Jedina koja svoju stolicu nije podigla bila je Goca Tržan, međutim Milan Stanković se nije složio sa njenim mišljenjem jer je tokom celog Tominog nastupa igrao i uživao.

Tomo, što se tiče tvog pevanja, bilo je na ivici neke čudne hladnoće. Nekako se nisi uživeo, ova pesma nije plovila u tvom glasu. Nije bilo udaha, izdaha, emocija... Mogao si malo da ploviš - rekla je Leontina Vukomanović.

Foto: TvPink Printscreen

Malo ste pomešali emocije. Nisam još videla da se neko penje na sto uz ovu pesmu, da se veseli. Ovo je tužna pesma. Lepše bi bilo da si ti sedeo sa tri, četiri druga, jadao se, pričao priču - navela je Nataša Bekvalac.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam izuzetno zadovoljan. To na stolovima nije bilo baš pogođeno, ali što se tebe tiče, jako mi se svidelo. Kad sam te video u tom odelu, uz ovakvu muziku, to bi bilo kao da je Džastin Timberlejk izašao i otpevao neku kantri pesmu. Tebe vidim kao neku modernu zvezdu koja se pojavila na nekoj ceremoniji da otpeva neki evergrin. Bio si mi bolji danas nego u nekim prethodnim emisijama, iako kapiram da si mnogo moderniji. Zbog toga to nije bilo odlično, ali meni se baš svidelo - rekao je Milan Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

Ukoliko ste propustili da pogledate Tomin nastup to možete učiniti u nastavku ovog teksta.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Pinkove zvezdice - All Stars

#Tomislav Milovanović

'