AKTUELNO

Njegovu emociju su svi osetili.

Ovo veče "Pinkovih zvezdica - All stars" otvorio je David Radosavljević. On je kao svoj odgovor na ovonedeljni zadatak "Narodna muzika" odabao pesmu legendarnog pevača Šabana Šaulića "Majko sve ti opraštam".

Foto: TvPink Printscreen

David je izazvao lavinu emocija i kompletan žiri ostavio bez teksta, što je rezultiralo i sjajnim ocenama, odnosno on je dobio svih pet stolica i direktno se plasirao u naredni krug takmičenja.

Izuzetno mi se sviđa kako si otpevao ovu pesmu. Narodna muzika inače obiluje trilerima koji nekad mogu da budu čak i malo naporni, bar za moje uho. Međutim, ti si to sveo na pravu meru, prilagodio si ovu pesmu svom vokalu i to mi se izuzetno dopada. Meni se izuzetno dopalo i lep si kao sam Bog - rekla je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Znamo da Goca i Leontina nisu fanovi narodne muzike, ali ja jesam, pogotovo ovakvih pesama. Po mom mišljenju trebalo je da bude više trilera. Da sam znala šta ćeš da pevaš uputila bih te kod jednog čoveka koji je doktor za tako nešto. Ovo je pesma koja zahteva trilera i mislim da je trebalo da ih bude više, ali ti si to lepo upakovao na svoj način - rekla je Kristina Kija Kockar.

Foto: TvPink Printscreen

Ja stvano do danas nisam čula ovu pesmu na ovaj način, jako si me emotivno potresao - navela je Nataša Bekvalac.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledao ovaj briljantan nastup pogledajte u snimku koji sledi.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#David Radosavljević

#Pinkove zvezdice - All Stars

'