AKTUELNO

Goca Tržan za sam kraj dala ozbiljan savet svim takmičarima.

Nakon svih devet nastupa koje su večeras imali takmičari "Pinkovih zvezdica - All stars", došlo je vreme za baraž. Voditeljka Marijana Mićić prvo je predstavila na sceni učesnike koji su dobili svih pet glasova i sebi obezbedili direktan plasman u naredni krug.

Foto: TvPink Printscreen

Petar Bulatović, Tatjana Savatić, Žarko Pribaković, Dunja Jeličić, Uroš Stanković i Antonia Gigovska su dobili svih pet glasova. Ovog puta u baražu našli su se Mateja Vukašinović, Nika Purić i Sara Simić koji su dobili četiri glasa.

Foto: TvPink Printscreen

Ovog puta žiri je doneo odluku da u naredni krug prođu Mateja Vukašinović i Sara Simić, dok se takmičenje ovde završava za Niku Purić koja je večeras nastupila sa pesmom "Limunada" od Milice Todorović i Emine Jahović.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE: ZVEZDICE PITAJU ZVEZDICE! Isidora otkrila Ivani ono što o njoj NIKO NE ZNA! (FOTO)

Foto: TvPink Printscreen

Nema šta da se objašnjava, samo smo glasali i to je to. Mi donosimo odluke kao jedno biće. Danas vam je takva podela karata. Budite ozbiljni, ozbiljno shvatajte svoje zadatke, pevajte bolje i energičnije... Molim vas da shvatite da su ostali fantastični pevači - rekla je Goca Tržan zvezdicama.

Foto: TvPink Printscreen

Podsetimo, ovo je bila treća i poslednja emisija petog kruga u kom su takmičari "Pinkovih zvezdica - All stars" birali sami pesme koje će pevati, s obzirom na to da je tema bila slobodna. Već sledećeg petka tema takmičenja narodna muzika.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: S. Kuvekalović

#Pinkove zvezdice

'