AKTUELNO

Kockareva je pohvalila!

Nakon što se Žarko Pribaković predstavio publici i žiriju, na red je došla Sara Simić. Ona je ove večeri u okviru slobodne teme odlučila da peva pesmu "Wrecking ball" od Majli Sajrus.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, njen nastup nije uspeo da zadovolji sve članove žirija "Pinkovih zvezdica - All stars" zbog čega je Sara dobila četiri stolice i završila ovog puta u baražu zajedno sa još nekoliko učesnika.

PROČITAJTE: ZVEZDICE PITAJU ZVEZDICE! Katarina nije očekivala da će Milica otkriti njenu tajnu! (FOTO)

Foto: TvPink Printscreen

Ćao, mala Kijo. Vidiš da si trebala da pevaš moju pesmu prošli put, vidiš koliko pregleda imaš na Jutjubu. Meni si ti bila super u strofama. Tačno kako i Majli peva. Ona peva tako nežno i u nekom grču, kao da će da zaplače. Refren, ona peva mnogo agresivnije. Imaš taj dečiji glas, kao i ja. Što se tiče refrena, tebi to nije leglo, po meni. Samo pevaj moje pesme, kada ih budem izbacivala - govorila je Kija.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si divna pevačica, ali mislim da je ovo bio malo veći zalogaj za tebe, tako da mislim da je četvorka realna ocena za tebe - pričao je Sari Milan Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledao Sarin nastup pogledajte u nastavku.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: S. Kuvekalović

#Sara Simić

'