AKTUELNO

Dok je on pevao, članovi žirija sve vreme uživali.

Petar Bulatović je u okviru slobodne teme u takmičenju "Pinkove zvezdice - All stars" izabrao da peva numeru "Ovamo cigani" od Predraga Živkovića Tozovca. Ovaj učesnik "Pinkovih zvezdica - All stars" dobio je pet glasova, s obzirom na to da su članovi žirija već u prvim sekundama njegovog nastupa podigli svoje stolice.

Foto: TvPink Printscreen

Dok je Petar pevao na sceni, žiri se odlično zabavio u crvenim stolicama. Kija, Goca, Milan, Nataša i Leontina sve vreme su se veselili i pevali, uz komentare kako mu odlično pristaje numera koju je odabrao da peva.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

On je stvoren za ovo! - rekla je Kija svojim kolegama iz žirija, a zatim se obratila Petru - Prošli put sam se tebi spustila. Publika mi je tada vikala: "Ua", sada je publika počela da vrišti kada si ti izlazio i znala sam da si ti. Prošli put me zamalo nisu linčovali. Ja sam jako ponosna na tebe, ovo je bilo divno, sa puno emocija. Svaku strofu i svaku reč si sa emocijom otpevao. Tako sam ponosna na tebe. Svi sad pevaju Džale, Bube, Milane Stankoviće i Kije, ali ti treba da ideš u ovom smeru - pričala je Kija Petru.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Mislim da je ovo čista petica. Očekujem još jedan aplauz publike. Treba ovako da nastaviš. Kod tebe je problem samo mutacija. Morate da pevate sve i hoćemo da čujemo narodnjake. On mutira u svakoj pesmi, ali ovo ne može da izvede bilo ko. Ovako značajno ne može da otpeva neki klinac - rekao je Milan Stanković.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je izgledao Petrov nastup, pogledajte u nastavku.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: S. Kuvekalović

#Petar Bulatović

'