AKTUELNO

Pravi šoumen!

Večeras je Nika Purić na velikoj sceni muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice - All stars" kao druga po redu, pevala numeru "Limunada" koju u originalu izvode Milica Todorović i Emina Jahović.

Foto: TvPink Printscreen

Ona se na bini pojavila sa plesačima, sa kojima je zajedno u jednom momentu zapalila pirotehnička sredstva, baš kao što je to slučaj i u spotu za ovu numeru, dok je oko njih bila velika količina balončića. Nakon Nikinog nastupa usledili su komentari stručnog žirija koji su joj udelili četiri glasa.

Foto: TvPink Printscreen

Ti znaš da si moja štićenica i miljenica i ja ću uvek glasati za radost koju ti doneseš u ovaj studio. Ovde smo imali jednu ozbiljnu produkciju, što je za pohvalu. Imali smo jedan odličan odabir pesme koja odgovara tvom glasu i veseloj prirodi - rekla je Nataša Bekvalac.

Foto: TvPink Printscreen

Meni je tvoj stajling pobednički večeras, imala si stvarno autentičan nastup i ove devojčice koje su oko tebe skakutale od sreće... Pripila se i meni limunada. Totalno sam zamislila sebe da je već neko vrelo doba, a ne ova hladna zima - rekla je Leontina.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je izgledao Nikin nastup, pogledajte u nastavku.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: S. Kuvekalović

#Nika Purić

'