AKTUELNO

Žiri je tokom cele emisije bio na ivici suza.

Treća i poslednja emisija petog kruga "Pinkovih zvezdica - All stars" u kojoj je tema slobodna biće prikazana večeras, od 22 časa na televiziji Pink.

Devetoro najtalentovanijih mališana predstaviće se petočlanom žiriju, ali i milionskom auditorijumu kraj malih ekrana pesmama koje su sami izabrali, a jedan takmičar i večeras će napustiti "Pinkove zvezdice - All stars".

Foto: TV Pink Printscreen

Vaši domaćini i ovoga puta biće Marijana Mićić i Ana Mihajlovski, a žiri je takođe u nepromenjenom sastavu, pa će iz crvenih stolica takmičare ocenjivati: Kristina Kija Kockar, Leontina Vukomanović, Goca Tržan, Nataša Bekvalac i Milan Stanković.

Milionski auditorijum večeras će uživati u spektakularnim i veoma emotivnim nastupima: Mateje Vukašinovića, Nike Purić, Petra Bulatovića, Tatjane Savatić, Žarka Pribakovića, Sare Simić, Dunje Jeličić,  Uroša Stankovića i Antonie Gigovske.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje vašeg omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice - All Stars" večeras od 22 časa samo na TV Pink!

R. L.

#Pinkove zvezdice - All Stars

'