AKTUELNO

Pred izlazak na binu, mališani su za Pink.rs istakli da su srećni što mogu da pomognu.

Večeras se u Domu omladine održava humanitarni koncert pod pokroviteljstvom televizije Pink, a u saradnji sa organizacijom "NURDOR" u susret obeležavanju Svetskog dana dece obolele od raka.

Foto: Pink.rs

Na ovom koncertu nastupaju Kristina Kija Kockar i Leontina Vukomanović sa decom iz takmičenja "Pinkove zvezdice". Bojana Radovanović, Ema Simonović, Mateja Vukašinović, Irina Arsenijević, Katarina Radulović, Teodora-Tara Stojanović, Darija Vračević, Uroš Stanković, Igor Lazarević i Ljuba Stanković, mališani su koji će večeras zapevati pred publikom. Program vodi Marijana Mićić, a koncert su otvorile Leontina Vukomanović i Darija Vračević koja je pevala numeru "Kako rastu deca".

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Ekipa portala Pink.rs nalazi se na licu mesta, u punoj sali Doma omladine, a tom prilikom razgovarali smo sa mališanima koji su veoma srećni što mogu da pomognu onima kojima je to najpotrebnije.

Foto: Pink.rs

Divno mi je. Mnogo se lepo osećam što sam deo ovakve kampanje i što ću ovim pomoći deci oboleloj od raka. Ovo mi nije prvi put da učestvujem u humanitarnoj akciji i pozvala bih sve koji su u mogućnosti da podrže ovakvu akciju - rekla nam je Darija Daka Vračević.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Predivno se osećam, nije mi prvi put da pomažem u ovakvim akcijama i drago mi je što ću pomoći deci oboleloj od raka. Velika mi je čast što ću sa drugarima iz Zvezdica pomoći deci kojoj je pomoć potrebna i pozvao bih sve da se odazovu ovakvim akcijama - rekao je za Pink.rs Ljuba Stanković.

Foto: Pink.rs

Lep je osećaj kada nekome možeš da pomogneš. Stvar je u tome što mi pravimo koncert i napravićemo bum! Suština je da ljudi treba da misle o tome svaki dan, ne da daju novac, nego da im pruže podršku. Treba da se trudimo da im svaki dan bude lepo - izjavio je Igor Lazarević.

Foto: Pink.rs

Pred sam izlazak na scenu, za portal Pink.rs govorile su Leontina Vukomanović, ali i Kristina Kija Kockar koja je na koncert stigla u društvu svoje majke Nadice Zeljković i kume Vanje Ibrahimović.

Nekoliko puta sam sarađivala sa udruženjem roditelja dece obolele od raka i uvek mi je to bila posebna čast da mogu da se odazovem i da svojim radom doprinesem njihovoj borbi. Ono što je danas razlika jeste da sam podrška, zbog naših mladih i uspešnih ljudi, koji će doprineti svojim radom. Sve kolege koje znam se uvek odazivaju humanitarnim akcijama, lepo je što je nova generacija počela da radi ovakve akcije i što su počeli da razmišljaju o višim ciljevima, to su naše Pinkove zvezdice - rekla je Leontina.

Foto: Pink.rs

Što se tiče koncerta, već sam organizovala jednu akciju, onu sa paketićima. Sad je prvi put da imam ovako neki koncert i spremna sam za večeras. Dosta mojih kolega to radi i odazove se kad god neko može i mislim da bi retko ko ovo odbio - rekla nam je Kija.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Humanitarni koncert za prikupljanje pomoći deci oboleloj od raka organizovan je na inicijativu Andree Mitrović, ćerke Milice i Željka Mitrovića, koja je zajedno sa Pinkovim zvezdicama i članicama žirija ovog muzičkog takmičenja odlučila da na ovaj način doprinese i pomogne deci oboleloj od raka.

PROČITAJTE: POSLEDNJE PRIPREME PRED HUMANITARNI KONCERT: Pinkove zvezdice s nestrpljenjem isčekuju početak večeri u kojoj će pomoći mališanima obolelim od raka! (VIDEO)

Autori: S. Kuvekalović / D. Božović

#Pinkove zvezdice

'