AKTUELNO

Sve ih je ujedinio humani cilj!

Učesnici aktuelne sezone muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice - All Stars", ujedinili su se kako bi pomogli deci oboleloj od raka i prikupili sredstva za njihovo lečenje. Tim povodom 7. februara u Domu omladine u 20h, zajedno sa Kijom Kockar i Leontinom Vukomanović održaće koncert pod pokroviteljsvom televizije "Pink", a u saradnji sa nacionalnim udruženjem roditelja dece obolele od raka, "NURDOR".

Foto: Pink.rs, E-stock

Pinkove zvezdice Bojana Radovanović, Ema Simonović, Mateja Vukašinović, Irina Arsenijević, Katarina Radulović, Teodora-Tara Stojanović, Darija Vračević, Uroš Stanković, Igor Lazarević i Ljuba Stanković vredno se pripremaju za ovaj koncert, a ekipa emisije "Premijera" zatekla ih je u studiju zajedno sa Markom Konom, kako vežbaju numere koje će izvoditi.

Mislim da ćemo napraviti veliki šok kao i uvek i potrudićemo se da to izgleda skoro identično kao što izgleda na sceni "Pinkovih zvezdica"  - rekla je Katarina Radulović.

Foto: TvPink Printscreen

Šta su ostale pinkove zvezdice rekle o ovom humanitarnom koncertu, ali i šta Marko Kon očekuje od njih pogledajte u prilogu emisije "Premijera":

PROČITAJTE JOŠ: Veoma sam uzbuđen i srećan, stvarno ŽELIM DA POMOGNEM: Igor Lazarević podelio svoje impresije pred HUMANITARNI KONCERT! (VIDEO)

Pink.rs

#Pinkove zvezdice - All Stars

#Premijera

'