AKTUELNO

Ljuba vas poziva da pomognete deci oboleloj od raka!

Svi ljudi dobre volje, 7. februara u Domu omladine u 20h, imaće prilike da prisustvuju humanitarnom koncertu pod pokroviteljstvom televizije "Pink", a u saradnji sa organizacijom "NURDOR",  nacionalnim udruženjem roditelja dece obolele od raka. Koncert se organizuje povodom prikupljanja sredstava za decu obolelu od ove opake bolesti.

Na koncertu će nastupiti pevačica Kristina Kija Kockar, Leontina Vukomanović sa decom sa kojom već godinama radi kao i Pinkove zvezdice Bojana Radovanović, Ema Simonović, Mateja Vukašinović, Irina Arsenijević, Katarina Radulović, Teodora-Tara Stojanović, Darija Vračević, Uroš Stanković, Igor Lazarević i Ljuba Stanković.

Foto: Pink.rs, E-stock

Jedan od onih koji se odazvao ovom humanom pozivu je i pobednik četvrte sezone najgledanijeg dečijeg takmičenja "Pinkove zvezdice" Ljuba Stanković koji nam je otkrio kako se on priprema za ovaj nastup.

Upravo sam malopre završio sa vežbanjem. Vežbao sam uz pesme Dženana Lončarevića i Saše Kovačevića. Nije mi prvi put, učestvovao sam već na humanitarnim koncertima. Zaista mi je velika čast što sam učesnik i što ću pomoći oboleloj deci - kaže mali Ljuba.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Ljuba je otkrio i kakva su njegova očekivanja kada je ovaj koncert u pitanju i pozvao sve humane ljude da im se pridruže.

Biće prelepo i biće jedan veliki spektakl. Sve vas pozivam da se borimo zajedno i da pomognemo deci. Nadam se da ćemo uspeti i da ćemo pomoći - završava Ljuba.

Foto: Pink.rs

Humanitarni koncert za prikupljanje pomoći deci oboleloj od raka organizovan je na inicijativu Andree Mitrović, ćerke Milice i Željka Mitrovića, koja je zajedno sa Pinkovim zvezdicama i članicama žirija ovog muzičkog takmičenja odlučila da na ovaj način doprinese i pomogne deci oboleloj od raka.

Ulaznice za ''Humanitarni koncert za pomoć deci oboleloj od raka #ijaseborim'' možete kupiti na www.tickets.rs i na svim prodajnim mestima Eventima po ceni od 500 dinara, a sav prihod od kupljenih karata ide organiziciji "NURDOR" koja se već 15 godina kontinuirano, odgovorno i posvećeno bavi pružanjem pomoći i podrške porodicama u kojima dete oboli od maligne bolesti.

Pozivamo vas da dođete na humanitarni koncert sa Pinkovim zvezdicama i članicama žirija - Kijom Kockar i Leontinom Vukomanović, dobro se zabavite, a pre svega podržite ovaj plemeniti cilj u četvrtak, 7. februara od 20 časova u Domu omladine.

PROČITAJTE JOŠ: U SUSRET HUMANITARNOM KONCERTU za decu obolelu od raka, Pinkova zvezdica Mateja Vukašinović poručio: ZNAM SVOJ NAROD, NAJSLOŽNIJI SMO KAD SU OVAKVE STVARI U PITANJU!

Autor: M.S.

#Kristina Kockar

#Leontina Vukomanović

#Ljuba Stanković

#Pinkove zvezdice - All Stars

'