AKTUELNO

Ujedinjeni u plemenitom cilju spremni su da u četvrtak, 7. februara stanu pred publiku u Domu omladine.

U susret Svetskom danu dece obolele od raka, pod pokroviteljstvom TV Pink, a u saradnji sa organizacijom "NURDOR", 7. februara održaće se humanitarni koncert u Domu omladine s početkom u 20 časova. Na humanitarnom koncertu, na kom će se prikupljati sredstva za decu obolelu od raka, nastupiće učesnici dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice", koji se uvek rado i sa velikim entuzijazmom odazovu na sve humanitarne događaje. U Domu omladine će 7. februara od 20 časova nastupiti Kristina Kija Kockar, Leontina Vukomanović, kao i Pinkove zvezdice Bojana Radovanović, Ema Simonović, Mateja Vukašinović, Irina Arsenijević, Katarina Radulović, Teodora-Tara Stojanović, Darija Vračević, Uroš Stanković, Igor Lazarević i Ljuba Stanković.

Foto: Pink.rs

Pripeme za humanitarni koncert za pomoć deci oboleloj od raka su u punom jeku. Pinkove zvezdice snimaju poznatu pesmu Majkla Džeksona ''Heal the world'' (Izleči svet) koja govori o tome kako svet treba da postane bolje mesto za decu, a koju će oni od srca otpevati u Domu omladine 7. februara. Sa zvezdicama na snimanju ove pesme vredno radi poznati producent, kompozitor, tekstopisac i aranžer Marko Kon.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: I ONA UČESTVUJE NA HUMANITARNOM KONCERTU! Leontina sa zadovoljstvom podržala HUMANU INICIJATIVU NAŠIH MLADIH TALENATA!

Poslušajte delić emotivne pesme koju Pinkove zvezdice snimaju specijalno za ''Humanitarni koncert za pomoć deci oboleloj od raka #ijaseborim'':

Ulaznice za humanitarni koncert možete kupiti na sajtu www.tickets.rs i na svim prodajnim mestima Eventima po ceni od 500 dinara, a sav prihod od kupljenih karata ide organiziciji "NURDOR" koja se već 15 godina kontinuirano, odgovorno i posvećeno bavi pružanjem pomoći i podrške porodicama u kojima dete oboli od maligne bolesti.

Humanitarni koncert za prikupljanje pomoći deci oboleloj od raka organizovan je na inicijativu Andree Mitrović, ćerke Milice i Željka Mitrovića, koja je zajedno sa Pinkovim zvezdicama i članicama žirija ovog muzičkog takmičenja odlučila da na ovaj način doprinese i pomogne deci oboleloj od raka.

Pozivamo vas da dođete na humanitarni koncert sa Pinkovim zvezdicama i članicama žirija, dobro se zabavite, a pre svega podržite ovaj plemeniti cilj 7. februara od 20 časova u Domu omladine.

Autor: N. Vujičić / M. K.

#Pinkove zvezdice - All Stars

#koncert

'