AKTUELNO

Sigurna si u sebe, sigurna si u svoj stav. To je nešto što ne možeš tek tako, da nisi sigurna u svoje pevanje, rekla je Leontina.

Adriana Salahović je večers otpevala hit francuske kantautorke Indile "Derniere dance". Adriana ima 15 godina i iz Beograda je, a ovim svojim nastupom je žiri ostavila bez daha i dobila svih pet glasova.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: YouTube screenshot

Kompletan nastup od početka do kraja. Prošetala si me Parizom. Zaista, fino, inspirativno i navežbano, to volim. Odličan, pet - rekao je Sergej Ćetković.

- Sigurna si u sebe, sigurna si u svoj stav. To je nešto što ne možeš tek tako, da nisi sigurna u svoje pevanje. Dakle, kod tebe je sve išlo glatko, zato je i pet - rekla je Leontina Vukomanović.

Foto: YouTube screenshot

Bila si prava pariska dama. Lepo si pevala i lepo si izgledala. Ovo je strastvena pesma, bez obzira na to što ima kao jedan vergl. Ti si prepoznala tu strast i donela je, a to je jako bitno. Strast nije došla samo iz grla nego je celo telo tvoje pokazivalo to što si želela. Francuski jezik, odličan izgovor. Hvala ti što si otpevala ovu pesmu, to je omiljena pesma moje Lene - rekla je Goca Tržan.

Foto: YouTube screenshot

- Ja volim ovu pesmu i generalno Indilu. Ti si to optevala tačno, precizno. Razmišljala si o svemu, izgledaš totalno autentično. Petica - kratak je bio Milan Stanković.

Foto: YouTube screenshot

Autor: J. Vučić

#Adriana Salahović

#Pinkove zvezdice

#Takmičarka

'