AKTUELNO

Mateja vas poziva da 7. februara u 20 časova dođete u Dom omladine i pomognete onima kojima je pomoć najpotrebnija!

U susret Svetskom danu dece obolele od raka, pod pokroviteljstvom TV Pink, a u saradnji sa organizacijom ''NURDOR'', 7. februara biće organizovan Humanitarni koncert u Domu omladine na kom će nastupiti Kija Kockar, Leontina Vukomanović kao i Pinkove zvezdice Bojana Radovanović, Ema Simonović, Mateja Vukašinović, Irina Arsenijević, Katarina Radulović, Teodora-Tara Stojanović, Darija Vračević, Uroš Stanković, Igor Lazarević i Ljuba Stanković. Program će voditi Marijana Mićić, a svi oni će ujedinjeni u humanom cilju na ovaj način dati svoj doprinos u borbi za decu koja vode najvažnije životne bitke.

Foto: Pink.rs, E-stock

Pinkove zvezdice su veoma uzbuđene što imaju priliku da pomognu onima kojima je to najpotrebnije, a jedan od njih, Mateja Vukašinović, ne skriva da mu je drago što će biti deo ovog koncerta.

Prvenstveno moram da pohvalim Andreu, koja je organizovala ovaj fenomenalni događaj. Retki su iz naše generacije koji razmišljaju na ovako human način kao ona i smatram da je time kreirala jak model kako treba postupati prema onima kojima je pomoć neophodna. Meni lično je veliki privilegija što sam u poziciji da pomognem tim divnim ljudima i da im pružim šansu za bolje sutra. Jedva čekam da izađem na stejdž! Verujem da će sala biti krcata, jer znam svoj narod koji je, bez ikakve sumnje, najsložniji kada su ovakve stvari u pitanju - rekao je Mateja za Pink.rs.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Humanitarni koncert za prikupljanje pomoći deci oboleloj od raka organizovan je na inicijativu Andree Mitrović, ćerke Milice i Željka Mitrovića, koja je zajedno sa Pinkovim zvezdicama i članicama žirija ovog muzičkog takmičenja odlučila da na ovaj način doprinese i pomogne deci oboleloj od raka.

Ulaznice za ''Humanitarni koncert za pomoć deci oboleloj od raka #ijaseborim'' možete kupiti na www.tickets.rs i na svim prodajnim mestima Eventima po ceni od 500 dinara, a sav prihod od kupljenih karata ide organiziciji "NURDOR" koja se već 15 godina kontinuirano, odgovorno i posvećeno bavi pružanjem pomoći i podrške porodicama u kojima dete oboli od maligne bolesti.

Pozivamo vas da dođete na humanitarni koncert sa Pinkovim zvezdicama i članicama žirija - Kijom Kockar i Leontinom Vukomanović, dobro se zabavite, a pre svega podržite ovaj plemeniti cilj u četvrtak, 7. februara od 20 časova u Domu omladine.

Autor: N. Vujčić

#Mateja Vukašinović

#Pinkove zvezdice

#koncert

'