AKTUELNO

Ono što mislim da je nedostajalo u tvom pevanju, to su finese, rekla je Goca Tržan.

Sarah Panjeta je takmičarka iz Sarajeva. Sarah je otpevala pesmu Aleksandre Radović "Kao so u moru". Ona je dobila četiri glasa i za nastavak takmičenja će se boriti u baražu.

Foto: Printscreen Youtube

Toliko lepu boju glasa imaš, interesantnu. Čak ni to tvoje sarajevsko č, ć, dž, mi nije smetalo. Interesantno je zvučalo. Ono što mislim da je nedostajalo u tvom pevanju, to su finese. Nije dovoljno samo lepo da pevaš. Nijedan vokal ne izvedeš lepo do kraja. Svaki ukras je nevešt i kabast. Imala si recimo lep dah u strofama u nekim trenucima - rekla je Goca Tržan.

Foto: Printscreen Youtube

- Ja sam ostao dole zato što sam ugnjetavan. Meni je Goca rekla da ostanem dole, meni Leontina želi da bude gazda, ja ne znam šta je ovo. Ta emocija o kojoj je Goca govorila je ono zbog čega je meni pesma delovala hladno iako je morala da nas obuzme emocijama jer je takva balada.  Mislim da si odabrala prelepu pesmu, ali je loš izbor za tebe - rekao je Milan Stanković.

Foto: YouTube screenshot

Svakako je treba pohvaliti za trud. Ja sam zato ustala odmah na početku, baš se trudila da bude emotivna. Ovo je pesma koja treba sa dušom da se otpeva. Meni je osećaj solidan. Čućeš na pojedinim mestima da si imala intonativnih grešaka. Biraj pametno i opusti se - rekla je Jelena Tomašević.

Foto: YouTube screenshot

- Ja sam ustao prvi jer želim da vidim i sam nastup i da na osnovu svega dam svoj sud. Melodijski, odnosno zvučno nije bilo toliko loše, nije bilo savršeno ali mi je falilo malo te emotivnosti, malo te energije - rekao je Sergej Ćetković.

Foto: YouTube screenshot

Autor: J. Vučić

#Pinkove zvezdice

#Sarah Panjeta

#Takmičarka

'