AKTUELNO

Bilo je super, tačno, fino. Pronašla si dobru pesmu, sve je bilo s merom, rekao je Sergej Ćetković.

Mila Stamenović se večeras predstavila pesmom Megan Trejnor "All about that bass". Ova takmičarka ima 11 godina i iz Beograda je. Sara je oduševila članove stručnog žirija i sa svih pet glasova prošla direktno u peti krug.

Foto: Printscreen Youtube

Mnogo se slatko ponašaš i mnogo ti lepo stoji ovako slatka pesma. Mislim na tu muziku i taj žanr. Super si bila - rekao je Milan Stanković.

Foto: Printscreen Youtube

- Preslatka si, prelepa. Upoređujem sve tvoje prethodne nastupe, čak je bio jedan baraž kad smo se razmišljali da li ćeš nastavljati dalje ili ne i mislim da nismo pogrešili jer si nam pokazala večeras to nešto u šta smo verovali. Bilo je super, tačno, fino. Pronašla si dobru pesmu, sve je bilo sa merom - rekao je Sergej Ćetković.

Foto: Printscreen Youtube

Ja kao neko ko je najviše verovao u njen potencijal, moram da kažem da si opravdala očekivanja svih nas. Zaista si sjajna. Toliko to sve iz tebe lako izlazi. Uopšte nije izgledalo kao da se ona napreže ili da se mnogo koncentriše da bi dobro otpevala ovu pesmu. Mislim da si dosta vežbala i to se vidi. Izašla si i onako potpuno "istresla" ovu pesmu kao da je tvoja, kao da si je pevala stotinu puta. Bila si sjajna, vrlo sam ponosna na tebe, svaka ti čast - rekla je Goca Tržan.

Foto: Printscreen Youtube

Autor: J. Vučić

#Goca Tržan

#Mila Stamenović

#Pinkove zvezdice

#Takmičarka

'