AKTUELNO

U potpunosti na svom terenu.

Ovu čarobnu noć u "Pinkovim zvezdicama - All stars" zatovrila je Isidora Mitić. Njen izbor u okviru ovonedeljne slobodne teme bila je pesma "God is a Woman" svetske senzacije Arijane Grande.

Foto: TvPink Printscreen

Isidora je raspametila sve, a publika i žiri su skanidrali i aplaudirali tokom njenog nastupa. Ona je zaradila svih pet glasova, a najveće oduševljenje pokazao je Milan Stanković.

To je katarza jedna, čoveče! Kako si dobra, svaka čast! Mnogo! Mnogo! Ovo je večeras bilo najbolje, ti si u vrhu po svim kriterijumima. Šarala si po svim žanrovima, možeš da staneš rame uz rame sa svetskom zvezdom. Ona ne bi ništa bolje otpevala uživo, siguran sam. Kapa dole - rekao je Milan.

Foto: TvPink Printscreen

Za moj ukus Arijana Grande je od mlađih trenutno najbolja pevačica u univerzumu. Meni peva čak i lepše od Maraje Keri. Bila si savršena, neverovatno je to kako ti pevaš. Tebi više leži ovakav fazon, nego kad pevaš Kristinu Agileru i malo preteraš. Ovde si preterala taman koliko treba da bude sve potpuno famozno. Lepa si danas, nikad nisi lepše izgledala - istakla je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Ovaj fenomenalan nastup možete pogledati u snimku koji sledi.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Isidora Mitić

#Pinkove zvezdice - All Stars

'