AKTUELNO

On je uživao u ovoj interpretaciji.

Druga emisija petog kruga "Pinkovih zvezdica - All stars" je u toku, a na stejdž je sedmi po redu izašao Igor Lazarević. On je izveo pesmu "Onu moju" "Tropiko benda", a sve u okviru slobodne teme koja je ove nedelje aktuelna.

Foto: TvPink Printscreen

Ovaj takmičar napravio je sjajnu atmosferu u studiju za šta je i nagrađen sa svih pet glasova i direktnim plasmanom u naredni krug.

Svidelo mi se što si izabrao nešto što nije tvoja zona komfora i što si bio veseo i super. Ali ne možeš posle svakog stiha da izdišeš na isti način, molim te to koriguj. To je dobra fora na dva mesta u pesmi, ali ne uvek. Sve ostalo je bilo super, energija, intonativno si bio tačan, sve mi se dopalo, a ovo ti je mali savet kao velikom dečku - rekla je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Divan ti je taj pun glas, super, na dobrom si putu. To je takmičar koji nije uzeo dosadnu pesmu i evo kako se razveselio - navela je Leontina Vukomanović.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledao Igor na velikoj sceni "Pinkovih zvezdica - All stars" pogledajte u snimku koji sledi.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Igor Lazarević

#Pinkove zvezdice - All Stars

'