AKTUELNO

Zasijala punim sjajem.

Katarina Radulović nastupala je večeras peta po redu. "Pinkove zvezdice - All stars" u ovoj emisiji imaju slobodnu temu, a Katarina je ovoga puta odabrala pesmu "Rise Like a Phoenix" koju izvodi evrovizijska pobednica Končita Vurst.

Foto: TvPink Printscreen

Ova zvezdica je ostavila sve u studiju ostavila bez daha, pa je sasvim zasluženo dobila svih pet stolica i plasirala se direktno u naredni krug.

Bilo je glamurozno, otmeno, teatralno, značajno. Što se pevanja tiče, ovo je možda tvoja najbolja interpretacija, ja bih predložio da bude za pola tona više, bez obzira što su najviši delovi kritični. To je ono što mi se svidelo i ono što mi se nije svidelo. Ali ovde imamo problem što takmičari biraju pesme koje su dosadne. Predložio bih svim takmičarima da pevate ultra hitove, koje će svi gledaoci kraj malih ekrana slušati, a ne samo mi, koji se bavimo analiziranjem tonova i nekih pesama koje su možda nama neki zalogaj ili nisu. Mislim da publika mora da bude oduševljena, ali što se tiče večerašnjeg nastupa bila si odlična - rekao je Milan Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

Vi morate da shvatite da niste samo interpretatori već i zabavljači, treba da zabavite nas petoro, a onda i publiku. Mislim da ova pesma nikoga nije preterano zabavila, a ti si ovde pokušala da izdemonstriraš silu svog glasa, što si i uspela. Znači mora da bude i lepo i interesantno, a ti si sama po sebi interesantna, imaš energiju, vrcava si, smeješ se, pevaš perfektno, imaš sve uslove da budeš stoprocentno jako dobra - navela je Nataša Bekvalac.

Foto: TvPink Printscreen

Ukoliko ste propustili da pogledate ovaj fantastičan nastup to možete učiniti u snimku koji sledi.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Katarina Radulović

#Pinkove zvezdice - All Stars

'