AKTUELNO

Odradila je ovu temu na najbolji mogući način!

Četvrta po redu ove večeri na velelepnu scenu "Pinkovih zvezdica - All stars" izašla je Milica Ilić. Ona je kao odgovor na slobodnu temu odabrala pesmu "Ain't No Other Man" Kristine Agilere.

Foto: TvPink Printscreen

Miličina izvedba popularnog hita očarala je petočlani žiri, koji ju je nagadio sa svih pet stolica.

Svoja na svome, ovako se to radi kada imaš slobodnu temu. Vidi se da ona ovo najviše voli, to je tvoja interpretacija, to je tvoj manir. Savršen nastup, super igračice. Meni je samo malo falilo životne radosti u tebi, malo da mi vrcneš iz očiju. Jako si se fokusirala na pevanje, one su te držale super, ali samo još malo energije životne u tebi i onda ćeš biti čista desetka - rekla je Nataša Bekvalac.

Foto: TvPink Printscreen

Meni se dopala ta zategnutost u interpretaciji i svaki pažljivo otpevani ukras. Nedostajala je energija da se negde nešto ispusti, da negde pustiš malo više glasa. Ovako je bilo kao da sam slušala CD na kom Kristina peva - navela je Leontina Vukomanović.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku ovog teksta.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Milica Ilić

#Pinkove zvezdice - All Stars

'