AKTUELNO

Humanitarni koncert za pomoć deci oboleloj od raka #i ja se borim, biće održan u četvrtak, 7. februara u Domu omladine s početkom u 20 časova.

U susret Svetskom danu dece obolele od raka, pod pokroviteljstvom TV Pink, a u saradnji sa organizacijom "NURDOR" ("Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka"), u četvrtak 7. februara održaće se humanitarni koncert u Domu omladine s početkom u 20 časova.

Foto: Pink.rs, E-stock

U Domu omladine će nastupiti Bojana Radovanović, Ema Simonović, Mateja Vukašinović, Irina Arsenijević, Katarina Radulović, Teodora-Tara Stojanović, Darija Vračević, Uroš Stanković, Igor Lazarević i Ljuba Stanković, koji će na ovaj način dati svoj doprinos u borbi za decu koja vode najvažnije životne bitke, a program će voditi Marijana Mićić.

Foto: TV Pink Printscreen

Pored učesnika "Pinkovih zvezdica", koji su posebno omiljeni među najmlađima, na humanitarnom koncertu će nastupiti i njihovi mentori u takmičenju, članice žirija "Pinkovih zvezdica - All Stars" Kristina Kija Kockar i Leontina Vukomanović. Kristina će otpevati nekoliko numera sa svojim bendom, a Leontina će na bini nastupati sa decom, sa kojom već godinama sarađuje.

Foto: E-Stock/Aleksandar Baclija

Ulaznice za ''Humanitarni koncert za pomoć deci oboleloj od raka #ijaseborim'' možete kupiti na www.tickets.rs i na svim prodajnim mestima Eventima po ceni od 500 dinara, a sav prihod od kupljenih karata ide organiziciji "NURDOR" koja se već 15 godina kontinuirano, odgovorno i posvećeno bavi pružanjem pomoći i podrške porodicama u kojima dete oboli od maligne bolesti.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Humanitarni koncert za prikupljanje pomoći deci oboleloj od raka organizovan je na inicijativu Andree Mitrović, ćerke Milice i Željka Mitrovića, koja je zajedno sa Pinkovim zvezdicama i članicama žirija ovog muzičkog takmičenja odlučila da na ovaj način doprinese i pomogne deci oboleloj od raka.

Pozivamo vas da dođete na humanitarni koncert sa Pinkovim zvezdicama i članicama žirija - Kijom Kockar i Leontinom Vukomanović, dobro se zabavite, a pre svega podržite ovaj plemeniti cilj u četvrtak, 7. februara od 20 časova u Domu omladine.

Autor: Pink.rs

#Kristina Kockar

#Leontina Vukomanović

#Pinkove zvezdice - All Stars

#koncert

'