AKTUELNO

Ona je zaslužila i više od petice.

Druga emisija petog kruga "Pinkovih zvezdica - All stars" upravo je počela na televiziji Pink. Ove večeri mališani će se predstaviti kroz slobodnu temu, a prva je na glamuroznu scenu stupila Darija Vračević. Ona je otpevala pesmu "Caruso" koju u originalu izvodi Lara Fabian.

Foto: TvPink Printscreen

Darijin nastup potpuno je oduševio i žiri i publiku, te je ova zvezdica dobila svih pet glasova i direktno se plasirala u naredni krug takmičenja.

Meni ovo nije za pet, ovo mi je za uživanje. Ovo mi je da se opustim, da uživam, da se iznenađujem svakom sledećem stihu koji Darija izvede sa prelepim ukrasima, a sve to toliko emotivno i dražesno u jednoj čarobnoj atmosferi. Sad sam na kraju razmišljala o onom Majklu Džeksnu. Kako u tako malom detetu sve te ličnosti - zapitala se Leontina Vukomanović.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam sigurna da je publika prepoznala sve to u tebi, kao što smo i mi. Obe ste bile prelepe, i ti iAndrea za klavirom, dopunjavale ste jedna drugu. Darija ti si stvarno prava zvezda, ne znam kako više da se iznenadim, ovo je čista desetka - navela je Kristina Kija Kockar.

Foto: TvPink Printscreen

Ovaj briljantan nastup pogledajte u snimku koji sledi.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Darija Vračević

#Pinkove zvezdice - All Stars

'